TNT
Карта на сайта | Запитвания
 
 
Цени и услуги

  Изберете дестинацията, вида и теглото на Вашата пратка.
  Дестинация
  Вид пратка
  Тегло кг. изчисление

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За периода 5 март - 1 април 2007 г., такса "Гориво" e в размер на 10.5% към цените за транспорт на TNT България.

Актуална информация за месечния индекс на горивото можете да получавате в секция Услуги/Такса гориво.

Тарифата e валидна от 1 януари 2007 година.

  • Цените са в лева. Върху цените за зона I - Европейски съюз и за услугата Domestic Express (дестинация България) се начислява ДДС.
  • Посоченото време за доставка за услугите Global Express и Economy Express е за Export от България и е в работни дни.
  • За цените за услугата Import Service, както и за всякаква допълнителна информация, моля, позвънете в отдел "Обслужване на клиенти" на тел. 0700 11 666.

--------------------------------------------------------------------------------

9:00 Express

Гарантирана доставка на документи и колети до 9:00 часа на следващия ден за Европа. Цената на услугата се формира с добавяне на 40 лв. към тарифата за Global Express Документи/Колети и включва предоставяне на обратна информация.

12:00 Express

Гарантирана доставка на документи и колети до 12:00 часа на следващия ден до над 200 дестинации по цял свят. Цената на услугата се формира с добавяне на 20 лв. към тарифата за Global Express Документи/Колети и включва предоставяне на обратна информация.

Priority

Приоритетна доставка на документи и колети по маршрута на куриера. Цената на услугата се формира с добавяне на 10 лв. към тарифата за Global Express за Документи/Колети и включва предоставяне на обратна информация.

Domestic Priority

Приоритетна доставка за страната до 10:00 часа на следващия ден. Цената на услугата се формира с добавяне на 5 лв. към тарифата за Domestic Express и включва предоставяне на обратна информация.

Import Service

Доставка на документи, колети и товари от чужбина със заплащане в България. Цената на услугата се формира като се прибавят 15% към цената за Global Express Export. За услугата Economy Express Import е валидна цената за Economy Express Export, без добавяне на 15 %.

*Обемно тегло
Ако Вашата пратка е с по-големи размери, за да изчислите обемното й тегло, моля използвайте калкулатора за обемно тегло. В случаите, когато обемното тегло надвишава реалното, при таксуване на пратката се взема предвид обемното тегло.

 

 

    Investors in People